عید اومده هاااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                         .:.عیدتون مبارک.:.

سلامی به وسعت آبهای روی زمین و به پاکی و زلالی قطره های آبهای روی زمین.....

حالتون چطوره.؟؟؟چطورین یا نه؟

به به میبینم که عید اومده و ......منم به نوبه ی خودم سال نو رو تبریک میگم....امیدوارم که سال خوبی و پر از سلامتی برای خودتون و خونواده هاتون باشه!!!!!

بیاین تو این شبهای عیدی....یه کم از خدا چیزهای خوب بخوایم....

خدایا ......این سال جدید رو برامون سالی پر از موفقیت قرار بده......

خدایا.......کمک کن این سال برامون سال خوب و پر از سلامتی باشه....

خدایا.......کمک کن تا قدر دوستامونو بدونیم برای استواری پایه های دوستی هامون تلاش کنیم....

خدایا.......به ما توانایی درست فکر کردن،درست رفتار کردن،درست اندیشیدن و درست عمل کردن رو بده...

خدایا.......کمک کن عاقبت به خیر شیم...

خدایا.......

حالا بیاین دستامونو رو به آسمون بگیریم و بلند فریاد بزنیم:

               

                                      آمین یا رب العالمین

 

۴شنبه سوری

 

چهارشنبه آخر سال ( چهار شنبه سوری )

یکی از آیینهای نوروزی امروز - که بایستی آمیزه ای از چند رسم متفاوت باشد - " مراسم چهارشنبه سوری " است که در برخی از شهرها آن را چهارشنبه آخر سال  گویند.  دربارهً چهارشنبه سوری، کتاب ها و سندهای تاریخی، مطلبی یا اشاره ای نمی یابیم و تنها در این قرن اخیر، یا دقیق تر، در این نیم قرن اخیر است که مقاله ها و پژوهشهای متعددی در این باره منتشر شده و یا در نوشته های مربوط به نوروز به چهارشنبه سوری نیز پرداخته اند.  

برگزاری چهارشنبه سوری، که در همهً شهرها و روستاهای ایران سراغ داریم، بدین صورت است که شب آخرین چهارشنبهً سال ( یعنی نزدیک غروب آفتاب روز سه شنبه )، بیرون از خانه، جلو در، در فضایی مناسب، آتشی می افروزند، و اهل خانه، زن و مرد و کودک از روی آتش می پرند و با گفتن : " زردی من از تو، سرخی تو از من "، بیماری ها و ناراحتی ها و نگرانی های سال کهنه را به آتش می سپارند، تا سال نو را با آسودگی و شادی آغاز کنند. تا زمانی که از ظرف های سفالین چون، کاسه و بشقاب و کوزه، در خانه استفاده می شد، پس از خانه تکانی، کوزهً کهنه ای از پشت بام خانه به کوچه می انداختند؛ کوزه ای که در آن آب و چند سکه ریخته بودند. اسفند دود کردن و آجیل خودرن، فال گرفتن، " فال گوش " ( در کوی و گذر به حرف عابران گوش دادن و از مضمون آن ها برای نیت خود تفاًول زدن. ) و " قاشق زنی " ( معمولا زنان روی خود را می پوشانند و با قاشق، یا کلید به خانه ها در می زنند، صاحب خانه شیرینی، میوه و یا پول در ظرف آنها می گذارد. ) نیز از باورها و رسم هایی است که به ویژه در بین نوجوانان، هنوز به کلی فراموش نشده است؛ و این رسم ها و باورها در شهرهای مختلف با یکدیگر متفاوت اند. 

بی گمان چهارشنبه سوری از رسم های کهن پیش از اسلام نیست. در آن زمان هر یک از روزهای ماه را نامی بود، نه روزهای هفته را. استاد پورداود در این باره می نویسد :  آتش افروزی ایرانیان در پیشانی نوروز از آیین های دیرین است ( ... ) شک نیست که افتادن این آتش افروزی به شب آخرین چهارشنبهً سال، پس از اسلام رسم شده است. چه ایرانیان شنبه و آدینه نداشتند ( ... ) روز چهارشنبه یا یوم الاربعاء نزد عرب ها روز شوم و نحسی است. جاحظ در المحاسن و الاضداد آورده : والاربعاء یوم ضنک و نحس.  این است که ایرانیان آیین آتش افروزی پایان سال خود را به شب آخرین چهارشنبه انداختند تا پیش آمدهای سال نو از آسیب روز پلیدی چون چهارشنبه بر کنار ماند. 

در باورهای عامیانه، چهارشنبه روزی نامبارک است. سفر نبایستی کردن شب چهارشنبه، به احوال پرسی مریض نبایستی رفت. و منوچهری گوید:    

چهارشنبه که روز بلاست باده بخور      به ساتکین می خور تا به عافیت گذرد

آتش افروختن شب چهارشنبهً آخر سال، یا چهارشنبه آخر صفر را، برخی به قیام مختار نسبت می دهند : مختار سردار معروف عرب وقتی از زندان خلاصی یافت و به خونخواهی شهیدان کربلا قیام کرد، برای این که موافق و مخالف را از هم تمیز دهد و بر کفار بتازد، دستور داد شیعیان بر بام خانه خود آتش روشن کنند و این شب مصادف با شب چهارشنبه آخر سال بود. و از آن به بعد مرسوم شد. 

در برخی از شهرهای آذربایجان چون ارومیه، اردبیل و زنجان، همه چهارشنبه های ماه اسفند هر یک نقش و نام معینی دارند، که از جمله در منطقهً زنجان بدین شرح است:  نخستین چهارشنبه را موله گویند و به شستن و تمیز کردن فرش های خانه اختصاص دارد. دومین چهارشنبه را سوله گویند، در این روز به خرید وسیله ها و نیازمندیهای عید می روند.  سومین چهارشنبه را گوله گویند و به خیس کردن و کاشتن گندم و عدس و غیره برای سبزه های نوروزی اختصاص دارد.  چهارمین و آخرین چهارشنبه سال ( چهارشنبه سوری ) را کوله گویند؛ ( کوله در ترکی به معنی کهنه و فرسوده است).  در برخی از شهرهای ایران، از جمله ایلام (نوروز آباد)، تویسرکان، کاشان، زاهدان (قصبه مود) و ... مراسم چهارشنبه سوری را آخرین چهارشنبه ماه صفر برگزار می کنند. و آخرین آتش نیز از رسم ها است.  بنابر نوشته تذکره صفویه کرمان نیز، چهارشنبه سوری در ماه صفر بوده است. 

در اصفهان چهارشنبه سوری را " چهار شنبه سرخی " نیز می گویند.  یکی از دلیل ها و سندهای دیگری که نشان می دهد چهارشنبه سوری از آیین های پیش از اسلام نیست، می تواند این باشد که مراسم آن در غروب آفتاب روز سه شنبه برگزار می شود. در گاهشماری قمری آغاز بیست و چهار ساعت یک شبانه روز از غروب آفتاب روز پیش است؛ و چهارشنبه سوری، مانند بسیاری از آیین ها، جشن ها و سوگواری های مذهبی همچون عید غدیر، نیمه شعبان، رحلت حضرت پیامبر ( ص ) که بر اساس گاهشماری قمری است، در غروب روز پیش برگزار می شود. نحس بودن چهارشنبه در باورهای عامیانه باعث شده، که هنوز بعدازظهر سه شنبه ( یعنی شب چهارشنبه ) به احوال پرسی بیمار نمی روند، و پنجشنبه را عامه " شب جمعه " می گویند. در صورتی که آیین های کهن مثل نوروز، مهرگان، سده و ... که بر اساس گاهشماری خورشیدی است، آغاز بیست و چهار ساعت روز، از سپیده دم و یا از نیمه شب است. آن چه که چهارشنبه سوری را به جشن ها و آیین های کهن ایران پیوند می زند، می تواند برگزاری رسم و جشنی به نام " سور "، در روز پنجه ( خمسه مسترقه ) باشد که از آن تا سدهً چهارم، دوره سامانیان، آگاهی در دست است : صاحب تاریخ بخارا از برگزاری رسمی که " عادت قدیم " و با افروختن آتش در " شب سوری " ( پیش از نوروز ) همراه بوده خبر می دهد : ... آنگاه امیر سدید ( منصور بن نوح ) به سرای نشست، هنوز سال تمام نشده بود که چون شب سوری، چنان که عادت قدیم است، آتشی عظیم افروختند و پاره ای آتش بجست و سقف سرای در گرفت و دیگر باره جمله سرای  بسوخت و ...  

امروز، با رسمیت یافتن تقویم مصوب 1304، دیگر از جشن های پنجه ( که در خوارزم، آغاز سال، و در پارس پایان سال بود ) کمتر نشانی میتوان یافت. چهار شنبه سوری پایان ماه صفر نیز - تا آن جا که آگاهی در دست است -  فراموش شده، و تنها با برگزاری مراسم چهار شنبه آخر سال یا چهارشنبه سوری، که در بر دارندهً رسم هایی از فرهنگ عامه است، مردم به پیشواز نوروز می روند.   این یادآوری لازم است که با وجود تکنولوژی های جدید خانه سازی، ایجاد مجموعه های مسکونی، آپارتمان نشینی، در دسترس نبودن " بوته و هیمه " ( به علت استفاده از گاز و برق به عنوان وسیلهً  حرارتی )، در اختیار نداشتن کوزه و پشت بام و فضای مناسب جلوی در خانه، و دگرگونی های دیگر فرهنگی، مراسم چهارشنبه سوری هنوز چهرهً نمادین خود را - با دشواری، به ویژه در شهرها و محله های سنتی - نگه داشته است.   

آیا میدانید؟

سلام به برو بچ گل.

اینم به پست عمومی جالب.

امیدوارم خوشتون بیاد.

منتظر پست های عمومی بعد باشید.

 

 

آیا میدانید : اولین مردمانی که سیستم اگو یا فاضلاب را جهت تخلیه آب شهری به بیرون از شهر

اختراع کرده بودند ایرانیان بودند.

آیا میدانید : اولین مردمانی که حیوانات خانگی را تربیت کردند و جهت بهره مندی از آنان استفاده

کردند ایرانیان بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که مس را کشف کردند ایرانیان بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که ذوب فلزات را آغاز کردند ایرانیان بودند در شهر سیلک در اطراف

کاشان .

آیا میدانید : اولین مردمانی که کشاورزی را جهت کاشت و برداشت کشف کردند ایرانیان بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن آن شدند ایرانیان بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که سکه را در جهان ضرب کردند ایرانیان بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که عطر را برای خوشبو شدن بدن ساختند ایرانیان بودند

آیا میدانید : اولین مردمانی که کشتی یا زورق را ساختند ایرانیان بودند به فرمان یکی از

پادشاهان زن ایرانی.

آیا میدانید : اولین ارتش سواره نظام در دنیا توسط سام ایرانی اختراع شد با 115 سرباز .

آیا میدانید : اولین مردمانی که حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پیش در جنوب ایران ، ایرانیان

بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که شیشه را کشف کردند و از آن برای منازل استفاده کردند ایراینان

بودند .

آیا میدانید : اولین مردمانی که زغال سنگ را کشف کردند ایرانیان بودند .  

آیا میدانید : اولین مردمانی که مقیاس سنجش اجسام را کشف کردند ایرانیان بودند .  

آیا میدانید : اولین مردمانی که قاره آمریکا را کشف کردند ایراینان بودند و کریستف کلب و

واسکودوگاما بر اثر خواندن کتابهای ایرانی که در کتابخانه واتیکان بوده به فکر قاره

پیمایی افتادند .

ویروس یابی در کمتر از ۱ دقیقه با NANOSCAN

سلام به دوستان و برو بچ گل .......حالتون خوبه انشالله؟؟خب خدا رو ۳۶۴۰۷۵۸۷۳۹۸۷....مرتبه شکر!!!!

 

یه توضیحاتی راجع به این پست بدم.....این تکنولوژی جدید که به Nanoscan معروف است، توسط شرکت پاندا اریه شده و از آن به عنوان انقلابی در دنیای امنیت IT یاد شده است....ادامه مطلب هم همین پایینه ....نمی خواد جایی کلیک کنید..

 

سرویس امنیت، سه شنبه  15 اسفند 1385، ساعت 13:00

فاوانیوز: با طراحی و ابداع یک فناوری جدید امنیتی با عنوان NanoScan، ردیابی و کشف انواع ویروس‌ها و کدهای مخرب رایانه‌ای در مدت زمانی کمتر از 60 ثانیه، برای کاربران خانگی متصل به اینترنت و مدیران شبکه امکان‌پذیر می‌شود.

به گزارش فاوانیوز، در همین راستا، نرم‌افزاری مبتنی بر این فناوری تولید و به طور رایگان در دسترس عموم کاربران رایانه قرار گرفته است.
Panda Software، شرکت امنیتی تولید کننده NanoScan، ادعا کرده است که این فناوری با سرعت فوق‌العاده‌ای که در ردیابی بدافزارهای فعال پنهان شده در سیستم‌ها، به کاربران ارائه می‌دهد، امکان حملات مخرب و آلودگی آنها را به طرز چشمگیری کاهش داده و سرعت عمل کاربران آنلاین را در محیطی امن و خالی از تهدیدات رایانه‌ای افزایش می‌دهد.
نرم‌افزار NanoScan علاوه بر قابلیت کشف و خنثی‌سازی بیش از 630 هزار نوع ویروس و کد مخرب ثبت شده، قادر است با استفاده از فناوری مشهور TruPrevent، ویروس‌های بسیار جدید و کدهای مخرب ناشناخته و سریع‌الانتشار را نیز ردیابی کند.
عملکرد این برنامه سبک و کم حجم (در حدود 400 کیلوبایت) در اسکن سیستم‌ها و شبکه‌ها، با استفاده از روش "هوش یکپارچه" (Collective Intelligence) طراحی شده و بر روی سرورهای شرکت پاندا میزبانی می‌شود.
این برنامه با دسترسی مستقیم به منبع اصلی اطلاعات کدهای مخرب، که در پایگاه های عظیم اطلاعاتی شرکت پاندا وجود دارد، می‌تواند به عنوان یک "مکمل امنیتی" در کنار هر نوع آنتی ویروس نصب شده دیگر در سیستم مورد استفاده قرار گیرد.
برای مثال کاربران اینترنت می‌توانند در هنگام استفاده از خدمات آنلاین مالی و اعتباری بانک‌ها و موسسات، از این نرم‌افزار استفاده کرده و فقط در عرض 60 ثانیه از امنیت کامل شبکه و عدم وجود کدهای سارق اطلاعات در آن مطمئن شوند.
لازم به ذکر است که روش "هوش یکپارچه" که فناوری‌هایی نظیر MalwareRadar و NanoScan بر پایه آن طراحی و تولید شده‌اند بر مبنای سه اصل کلی عمل می‌کند.
جمع‌آوری و ذخیره‌سازی هرگونه اطلاعات مربوط به الگوهای رفتاری و عملکردی برنامه‌ها و فایل‌های مختلف در سیستم و شبکه، اطلاعات مربوط به تمامی انواع کدهای مخرب و بدافزارهای رایانه ای و غیره از طریق منابع موجود، یکی از این اصول است.
پردازش خودکار اطلاعات و اطلاع‌رسانی به کاربران اینترنت از اصول دیگر است که شامل تحلیل و طبقه‌بندی خودکار هزاران نمونه از کدها و فایل‌های دریافتی روزانه از طریق ارتباط با پایگاه عظیم اطلاعاتی موجود در لابراتوارهای پاندا و تعیین آلودگی و یا عدم آلودگی آنها می‌شود که این مساله به کاهش چشمگیر فعالیت‌های فیزیکی کارشناسان امنیتی منجر می‌شود.
همچنین در اصل اطلاع‌رسانی به کاربران اینترنت، ارسال اطلاعات پردازش شده به کاربران و یا بروزرسانی فایل اصلی حاوی اطلاعات کدهای مخرب و داده های امنیتی مد نظر است.